Başkan Sarı'dan Öğretmenlere jest

Başkan Sarı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, 24 Kasım nedeni ile Öğretmenler onuruna balo düzenledi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, katıldığı birçok toplantı, davetlerde söylediği şarkı ve şiirlerle gönül adamı olduğunu bu kez Öğretmenlere verdiği 24 Kasım Balosu ile kanıtladı.

Başkan Sarı, Ağrigento Otel’de 600 kişilik kapalı havuzlu salonu Erdek’li Öğretmenler için özel hazırlattığı geceye katılan tüm öğretmenlerle tek tek ilgilendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Garnizon Komutanı Dnz. Kur. Albay Ferhat Bağlarlıoğlu, İlçe Spor Müdürü A. Erdem Eren’in eşleri ile birlikte katıldıkları gecede açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, yerel yönetim anlamında hiçbir mazereti öne sürmeden eğitimin beklentisi ne ise çözme noktasında ellerinden gelen çabayı harcayacaklarını söyledi.

Başkan Sarı, Büyük Kurtarıcı Ulu Önder Mustafa Kemal’e başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım’ın tüm öğretmenlere kutlu olmasını dilerken, ilkokul öğretmenin vefat etmesi nedeni ile elini öpemediğini, ruhunun şad olmasını dilerken onun adına hayattaki tüm öğretmenleri ellerinden öptüğünü söyledi.

Yaptığı veciz konuşma ile geceye katılımcı öğretmenlerden büyük alkış toplayan Başkan Sarı, katılımlarından dolayı tüm öğretmenlere teşekkür ederek sözlerini noktalarken, 24 Kasım Öğretmenler balosu ilerleyen saatlerde dans ve sanatçı katılımı ile ilerleyen saatlere dek sürdü.

 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli